ATB Automation logo

Succesvolle FAT afname actuators sluis Ooigem

Datum: 18 augustus 2023

Renovatie sluis Ooigem actuators ADE-werk Factory Acceptance Test 5

Een geslaagde Factory Acceptance Test 

Onlangs vond er een succesvolle fabrieksafname (FAT) plaats voor de ADE actuators die wij leveren tijdens de renovatie van sluis Ooigem. Tijdens een fabrieksafname worden de acuators in bijzijn van onze klant getest op de vooraf gestelde specificaties.

Een FAT afname is altijd van grote waarde, zowel voor de klant als voor ons. Door van tevoren alles grondig te testen, zorgen we ervoor dat de uiteindelijke installatie van de actuators veel sneller verloopt.

Project sluis Ooigem

De sluis van Ooigem bevindt zich in het kanaal Roeselare-Leie (BE), een belangrijke vaarverbinding voor de achterliggende bedrijven. In 2023 wordt de sluis volledig gerenoveerd. ATB Automation levert de actuators voor de sluisdeuren en omloopriolen, in opdracht van Fa Vandezande uit Diksmuide (BE)

Meer weten over dit project, en waarom een FAT afname zo belangrijk voor dit soort projecten is? Sales engineer Robert Vermoolen vertelt er over in zijn blog.

 

  • Snelle reactie, korte lijnen
  • Gerenommeerde fabrikanten
  • Diepgaande productkennis
  • Hoge leverbetrouwbaarheid

Wij leveren draaikranslagers, schudelementen, kettingspanners en riemspanners uit voorraad en we hebben tevens kegelwielkasten, servoreductoren en elektromechanische actuators in ons assortiment.


Hiernaast selecteren en bieden we de juiste componenten en systemen aan voor motion control oplossingen, zoals servomotorreductoren, lineaire servoactuators tot aan complete XYZ cartesische systemen.

22
apr
Marcel Goes Sales Engineer Stober servosystemen

10 redenen waarom OEM'ers kiezen voor Stöber servosystemen

Het aanbod van producenten van servo aandrijvingen is groot... zeg maar zeer groot. Niet zo gek gezien het feit dat automatisering met flexibel in te...

Lees blog

Laden...

Zoeken

Laden...