ATB Automation logo

Landbouwmachines van Ploeger manoeuvreren veilig met Torriani draaikranslagers

Datum: 26 oktober 2018

Mestverspreider Neuswiel

Ploeger Machines bv  is een specialist in oogst- en applicatietechnologie en vervaardigt  gespecialiseerde landbouwmachines, zoals oogstmachines en mestverspreiders. Ploeger levert hoogwaardige, innovatieve producten om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van agrarische klanten over de gehele wereld. De gele en groene machines staan bekend om hun uitstekende afwerking en bedrijfszekerheid onder alle veld- en weersomstandigheden. En ook niet onbelangrijk: de hoogste efficiëntie!

 

Nieuwe ontwikkeling mestverspreider AT4103

Ploeger was op zoek naar een aanvulling op hun huidige programma van landbouwmachines. Dit is de mestverspreider AT4103 geworden met een stuurbaar neuswiel voorzien van een Torriani draaikranslager. Deze zelf aangedreven machine is geschikt voor het verspreiden van vloeibare kunstmest, droge meststof, digestaat, wijnstok, minerale meststoffen en kalk.

Instappen en wegrijden

Dat is hoe de zelfrijder is ontworpen. Voor het manoeuvreren met de machine is er gekozen voor de oplossing met een draaibaar neuswiel. Voor een juiste en betrouwbare selectie van het draaikranslager voor dergelijke toepassingen heeft ATB Automation reeds vele jaren ervaring. In samenwerking met Ploeger is er daarom gekozen voor de kwaliteit van een Torriani draaikranslager.

ATB Automation en Ploeger Machines bv

De reeds jarenlange samenwerking tussen Ronald Wouters (engineering manager application) van Ploeger en ATB Automation, gaf ons de mogelijkheid om met een zorgvuldige  selectie van een  geschikte draaikranslager van Torriani een bijdrage te leveren aan de nieuwe ontwikkeling van de mestwagen. Het vertrouwen van Ploeger in ATB Automation heeft wederom geleid tot een succesvol project.

  • Snelle reactie, korte lijnen
  • Gerenommeerde fabrikanten
  • Diepgaande productkennis
  • Hoge leverbetrouwbaarheid

Wij leveren draaikranslagers, schudelementen, kettingspanners en riemspanners uit voorraad en we hebben tevens kegelwielkasten, servoreductoren en elektromechanische actuators in ons assortiment.


Hiernaast selecteren en bieden we de juiste componenten en systemen aan voor motion control oplossingen, zoals servomotorreductoren, lineaire servoactuators tot aan complete XYZ cartesische systemen.

22
apr
Marcel Goes Sales Engineer Stober servosystemen

10 redenen waarom OEM'ers kiezen voor Stöber servosystemen

Het aanbod van producenten van servo aandrijvingen is groot... zeg maar zeer groot. Niet zo gek gezien het feit dat automatisering met flexibel in te...

Lees blog

Laden...

Zoeken

Laden...