ATB Automation logo

De kracht van Tandler in hoogwaardige drukpersen

Datum: 28 oktober 2013

Tandler tandwielkast hoogwaardige drukmachine Tandler precisie tandwielkasten drukmachine Aandrijving grafische industrie

Continue ontwikkeling van hoge precisie tandwielkasten

Sinds de oprichting in 1949 behoort onze kernleverancier Tandler (D) tot de topfabrikanten van hoge precisie tandwielkasten. Waren deze producten oorspronkelijk ontwikkeld voor de grafische industrie, dankzij de hoge kwaliteit en lange standtijden worden ze ook veelvuldig toegepast in andere industrieën. Door haar continue zoektocht naar verbetering en ontwikkelingen, heeft Tandler in de loop der tijd de prestaties van industriële machines over de hele wereld verbeterd.

Precisie tandwielkasten

Tandler haakse tandwielkast in hoogwaardige drukpersDankzij de hoge nauwkeurigheid van de Tandler kegelwielkasten, worden deze wereldwijd ingezet in drukpersen. Tandler onderscheid zich significant in de markt met hoge rondloopnauwkeurigheden door spelingsuitvoeringen tot in de hoogste “Güteklasse”. Alles draait om kwaliteit en dus worden alle bewerkingen in eigen fabriek uitgevoerd. Tandler beschikt bovendien over één van de modernste staalharderijen.

Voordelen Tandler haakse tandwielkasten

  • Hoge rondloopnauwkeurigheid door spelingsuitvoeringen in de hoogste klassen.
  • Onderhoudsvrij.

Heeft u vragen over industriële haakse tandwielkasten of mogelijke toepassingen, neem dan u direct contact met ons, of maak gebruik van onderstaand contactformulier.


Geplaatst door: Olaf van de Ven

Olaf van de Ven


+31 297 38 05 52
olaf@atbautomation.eu

Olaf van de Ven is sinds januari 2012 managing director bij ATB Automation. Zijn loopbaan startte Olaf bij ATB in 1996 als sales engineer en is uiteindelijk als manager power transmission verantwoordelijk geworden voor verkoopactiviteiten van de mechanische aandrijvingen van onder meer Torriani, Rosta, Tandler, ADE en NEFF.



0 reacties

Plaats een reactie

  • Snelle reactie, korte lijnen
  • Gerenommeerde fabrikanten
  • Diepgaande productkennis
  • Hoge leverbetrouwbaarheid

Wij leveren draaikranslagers, schudelementen, kettingspanners en riemspanners uit voorraad en we hebben tevens kegelwielkasten, servoreductoren en elektromechanische actuators in ons assortiment.


Hiernaast selecteren en bieden we de juiste componenten en systemen aan voor motion control oplossingen, zoals servomotorreductoren, lineaire servoactuators tot aan complete XYZ cartesische systemen.

22
apr
Marcel Goes Sales Engineer Stober servosystemen

10 redenen waarom OEM'ers kiezen voor Stöber servosystemen

Het aanbod van producenten van servo aandrijvingen is groot... zeg maar zeer groot. Niet zo gek gezien het feit dat automatisering met flexibel in te...

Lees blog

Laden...

Zoeken

Laden...