ATB Automation logo

Exlar Tritex II AC en DC servoactuators met 75 mm frame

Datum: 16 april 2014

Exlar Tritex II AC en DC servoactuator 75mm frame

De nieuwste elektrische actuator van Exlar is de Tritex II AC servoactuator met een frame van 75 mm. De Exlar Tritex II is een lineaire servocilinder met geïntegreerde drive en positioneerbesturing. Basis van de lineaire overbrenging is de inverted roller-screw in de holle as van de servomotor. Met deze 75 mm actuator worden continue krachten gerealiseerd van 4,6 kN en kunnen snelheden van 850 mm/s worden gehaald. De 1,5 kW drive is direct aan te sluiten op 230Vac. De positioneerbesturing is voorzien van digitale en analoge I/O en van Modbus RTU. Optioneel is hij leverbaar met Ethernet I/P, ProfiNET en CANopen.

  • Snelle reactie, korte lijnen
  • Gerenommeerde fabrikanten
  • Diepgaande productkennis
  • Hoge leverbetrouwbaarheid

Wij leveren draaikranslagers, schudelementen, kettingspanners en riemspanners uit voorraad en we hebben tevens kegelwielkasten, servoreductoren en elektromechanische actuators in ons assortiment.


Hiernaast selecteren en bieden we de juiste componenten en systemen aan voor motion control oplossingen, zoals servomotorreductoren, lineaire servoactuators tot aan complete XYZ cartesische systemen.

17
jan
Rosta motorfundatie energie besparen

De goedkoopste energie, is de energie die je niet gebruikt

"Ongeveer een derde van de motoren is uitgerust met frictieriemaandrijvingen. De prestaties en efficiëntie van veel riemaandrijvingen kunnen worden...

Lees blog

Laden...

Zoeken

Laden...